Logo van Sociaal Wijkbeheerder

De Werkwijze van ons recherche­bureau

Recherche Sociaal wijkbeheerder

Particulier recherchebureau Sociaal Wijkbeheerder helpt corporaties bij het adviseren, begeleiden en oplossen van diverse incidenten die dagelijks voorkomen en waar de rechercheurs van ons recherchebureau de helpende hand bieden.

De rechercheurs van Sociaal Wijkbeheerder gaan onopvallend en discreet te werk. De privacy van zowel de opdrachtgever als de medewerkers of eventuele andere betrokkenen staan volledig centraal. Bij recherchebureau Sociaal Wijkbeheerder gaan wij op strategische wijze om met het verzamelde bewijsmateriaal. Dit bewijs vormt meer dan eens het sluitstuk bij civiel- en strafrechtelijke zaken.

Het keurmerk Particuliere Onderzoeksbureau

Onze werkzaamheden worden conform de privacy gedragscode van de Vereniging van Particuliere Beveiligingsbureau’s (VPB) uitgevoerd. Sociaal Wijkbeheerder conformeert zich tevens aan de vereisten voor het Keurmerk Particuliere Onderzoeksbureau, zoals opgesteld door de VPB.

Gediplomeerde en professionele rechercheurs

De kans op succes wordt met name bepaald door de kwaliteit van onze rechercheurs. Integriteit als professional en als mens staan bij Particulier recherchebureau Sociaal Wijkbeheerder voorop. Onze rechercheurs zijn gediplomeerd en gespecialiseerd binnen hun vakgebied. Zodoende hebben wij diverse rechercheurs in huis die deskundig zijn op het gebied van financieel onderzoek, ICT onderzoek, technische onderzoek etc. Op deze manier hebben zetten wij de beste rechercheur in voor speciale opdrachten.

Heeft u ook een speciaal probleem dat ons rechercheteam voor u op zou kunnen lossen? Neem dan gelijk contact op om uw vragen te bespreken en gaan wij kijken welke rechercheur dit probleem voor u op kan lossen.

Adviesgesprek aanvragen