Logo van Sociaal Wijkbeheerder

Hennep­plantages in uw huur­woningen?

Recherche Sociaal wijkbeheerder

Het rechercheteam van Sociaal Wijkbeheerder gaat de strijd aan met hennepplantages die in uw huurwoningen voorkomen, zodat deze snel en met zo min mogelijk overlast door ons rechercheteam worden getraceerd en kunnen worden opgeruimd.

Hennepplantages geven veel overlast

Elke corporatie wordt vroeg of laat geconfronteerd met hennepplantages in zijn of haar woningen. Nadat u de politie hierover heeft ingelicht, zult u zelf voor de kosten moeten opdraaien. Door een afwachtende houding aan te nemen, staat u ook nog eens achteraan in de rij om de kosten te verhalen op de hennepkweker. De politie plukt de kweker al kaal, het netwerkbedrijf heeft zijn rekening ook al ingediend en u zit met een woning opgescheept waaraan het nodige moet gebeuren om het weer verhuurbaar te krijgen.

Het advies van Sociaal Wijkbeheerder luidt dan ook:

Hennepplantage in uw huurwoning? Bel direct Sociaal Wijkbeheerder!

Door de effectieve aanpak van Sociaal Wijkbeheerder, vergroot u de verhaalsmogelijkheden en blijft u voldoen aan uw maatschappelijke verplichtingen.

De rechercheurs van Sociaal Wijkbeheerder verifiëren namelijk eerst of er daadwerkelijk sprake van een hennepplantage is, of de identiteit van de huurder klopt en wat de verhaalsmogelijkheden zijn. Pas daarna gaat het team naar de woning van de huurder voor de confrontatie. Door deze werkwijze vergroot u niet alleen uw kans op verhaalsmogelijkheid, maar u bespaart ook de kosten van een vernielde voordeur.

Wilt u meer informatie of een gesprek met ons voor het bestrijden van hennepplantages in uw huurwoningen, kunt u hieronder gelijk een adviesgesprek aanvragen.

Adviesgesprek aanvragen