Logo van Sociaal Wijkbeheerder

Project ondersteuning

Samenwerking met Sociaal Wijkbeheerder

Samenwerkings­partner op projectbasis

Sociaal Wijkbeheerder is een uitstekende samenwerkingspartner op het gebied van maatwerkprojecten, die zijn afgestemd op de lokale omstandigheden en vastgoedsegmenten. Iedere woon- en leefomgeving is weer anders en dit vraagt een toegesneden aanpak die exact is afgestemd op de wensen van de corporatie. U heeft wellicht weer andere behoeftes dan een woningcorporatie in een andere wijk, stad of dorp. Dit is ook sterk afhankelijk van het deelgebied van uw woningcomplexen, de bewoners en de leefbaarheid in de omgeving.

Nieuwe meetinstrumenten en methodieken

Onze dienstverlening voldoet aan hoge kwaliteitseisen en wettelijke richtlijnen. Door ons continue veldwerk, zijn wij in staat om steeds nieuwe meetinstrumenten en methodieken te ontwikkelen. In combinatie met onze ruime ervaring en scherpe prijsstelling, maakt dit Sociaal Wijkbeheerder tot een toekomstige marktleider rond advies, personeel, riskmanagement, preventie, schadeonderzoek, behandeling dossiers en hoogwaardige instrumenten ter voorkoming van wanprestaties.

Wilt u vrijblijvend met Sociaal Wijkbeheerder in gesprek gaan om de mogelijkheden van projectondersteuning te bespreken? Hieronder kunt u uw aanvraag indienen.

Adviesgesprek aanvragen