Logo van Sociaal Wijkbeheerder

Wie is Sociaal wijkbeheerder?

Wie is Sociaal Wijkbeheerder?

Sociaal Wijkbeheerder fungeert als sparringpartner voor woningcorporaties en is intermediair in professionele en ervaren wijkbeheerders, huismeesters, projectondersteuners, huur incassomedewerkers, schoonmaak- en technisch onderhoudsteams en meer.

Woningcorporaties ontzorgen

Sociaal Wijkbeheerder is ontstaan door de gedachtengoed van een aantal wijkbeheerders. Tijdens ziekte of vakantieperiodes was er nooit vervanging beschikbaar. Vanuit dat oogpunt heeft Sociaal Wijkbeheerder een concept neer gezet, dat woningcorporaties ontzorgt, adviseert en waar nodig bij diverse projecten kan ondersteunen en hiervoor de juiste mensen in huis heeft.

Ondernemen vanuit prestatiedrift

Sociaal Wijkbeheerder ziet zichzelf als een professionele en prestatiegerichte groep ondernemers, die zich altijd voor 110 procent inzet. Waar vindt u dat nog tegenwoordig? U kunt ons onder meer inschakelen bij strategische problemen, projectondersteuning, aanbestedingen, woonfraude of 2e kans beleid. Sociaal Wijkbeheerder denkt graag met u mee en komt met concrete oplossingen om u te ontzorgen.

Corporaties ondersteunen

Met volle overtuiging ondersteunen wij corporaties in hun ontwikkeling. Hiervoor hebben wij diverse talenten in huis voor diverse ondersteunende diensten. Wij verbinden en inspireren en investeren graag in een goede en langdurige samenwerkingen met onze klanten. Daarbij luisteren we goed, zijn we nieuwsgierig en betrokken. De best passende oplossing vinden we vaak buiten het gebaande pad.

Een echte sectorgenoot

Sociaal Wijkbeheerder maakt deel uit van de woningcorporatiesector. Zelfs als werkgever zijn we volledig gelijkgesteld aan de corporaties, want onze medewerkers vallen onder de cao woondiensten.

Onze Kernwaarden

  • Wij ontzorgen woningcorporaties in de breedste zin van het woord
  • Wij werken alleen met goed opgeleid en bijgeschoold personeel
  • Wij denken graag mee en bieden meerwaarde als sparringpartner
  • Wij hechten groot belang aan gelijke kansen voor iedere werknemer
  • Wij investeren regelmatig in nieuwe huismeesters
  • Wij werken zo veel mogelijk met milieuvriendelijke “groene” producten