Logo van Sociaal Wijkbeheerder

Vidomes blij met jaarwisseling Frisolaan

hdr02.jpg

Oud en nieuw in Frisolaan vreedzaam verlopen dankzij bewoners

Door samen alert te zijn op onveilige situaties hebben bewoners en de complexbeheerder bijgedragen aan een bijzonder vreedzaam verloop van oud en nieuw in de Frisolaan in Leidschendam.

Samenwerken aan een vreedzame jaarwisseling

In de Frisolaan is oud en nieuw verlopen zoals het hoort. Gezellig en vreedzaam. Mede dankzij het initiatief van de complexbeheerder van Vidomes, Erik de Jong. Hij riep de bewoners op om alert te zijn en direct melding te maken van vernielingen en onveilige situaties. Met de vrijwilligers die zich meldden, heeft hij tijdens oudejaarsavond een ronde door de gebouwen gemaakt. Deze acties hebben bijgedragen aan een bijzonder vreedzaam oud en nieuw voor de bewoners van dit complex.

“Je laat je leefomgeving toch niet verpesten door een paar onruststokers?”

Een drijfveer van Vidomes is dat haar huurders tevreden zijn over hun leefomgeving. Zorgen dat de jaarwisseling prettig verloopt, past daar bij. Volgens complexbeheerder Erik de Jong was het motto van de actie: “je laat je leefomgeving toch niet verpesten door een paar onruststokers?” . Hiermee wordt invulling gegeven aan de wijkgerichte aanpak om samen het Prinsenhof leefbaar te houden.

Het betrekken van de bewoners bij netjes en veilig houden van het gebouw wordt in dit nieuwe jaar voortgezet!

Bron: Persbericht Vidomes