Logo van Sociaal Wijkbeheerder

Wijkbeheerder

Wijkbeheerder van Sociaal Wijkbeheerder

Sociaal Wijkbeheerder biedt corporaties die een (sociaal) wijkbeheerder zoeken, een gemotiveerde wijkbeheerder die gelijk inzetbaar is om de leefbaarheid van sociale wijken te waarborgen. Of het nu gaat om ziektevervanging, tijdens vakantie of voor langere periode, Sociaal Wijkbeheerder heeft voor u altijd de juiste wijkbeheerder.

Leefbaarheid Sociale Wijken

Een fijne buurt is meer dan een optelsom van mensen die naast elkaar wonen. Ze wonen er ook met elkaar. Sociaal Wijkbeheerder wil bijdragen aan de leefbaarheid van sociale wijken. Dit doen wij door de bewoners te helpen met vragen, heersende problemen te bespreken en te zoeken naar concrete oplossingen. De wijkbeheerder kent de mensen in de buurt goed. Als er overlast is, spreekt de wijkbeheerder bewoners hier op aan. Waar nodig verwijst de wijkbeheerder bij sociale problemen door naar instanties die de bewoners verder kunnen helpen, opdat meer of grotere problemen voorkomen kunnen worden.

Sociaal Wijkbeheerder

De sociaal wijkbeheerders zijn vooral het aanspreekpunt als het gaat om prettig, comfortabel en veilig wonen in de woonomgeving. De sociaal wijkbeheerder luistert, observeert, bemiddelt bij burenruzies en helpt bij de activiteiten en projecten voor en door bewoners. Een buurt verbeteren kan namelijk alleen samen met de bewoners.

Goed opgeleide wijkbeheerders

De wijkbeheerder van Sociaal Wijkbeheerder beschikt over de juiste kennis en ervaring om zijn taak goed uit te kunnen voeren. Al onze wijkbeheerders volgen regelmatig opleidingen om de kennispeil en sociale trends en veranderingen up to date te houden.

Heeft u per direct of op korte termijn een (sociaal) wijkbeheerder nodig? Doe dan gelijk een aanvraag en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Aanvraag wijkbeheerder