Logo van Sociaal Wijkbeheerder

Schoonmaak­­expert

Schoonmaalexperts van Sociaal Wijkbeheerder

Sociaal Wijkbeheerder biedt corporaties die een schoonmaker voor hun woningcomplexen zoeken, een gedreven schoonmaakexpert die kwaliteit en service nastreeft en waar u op kunt vertrouwen. Daar staan wij namelijk voor.

Gezondere leefomgeving woningcomplexen

Sociaal Wijkbeheerder hecht zelf veel belang aan een prettige, gezonde en schone leefomgeving en dat geldt zeker ook voor u als corporatie. Uw huurders zullen het ook waarderen als de huurcomplexen goed worden schoongemaakt en onderhouden.

Schoonmaak­onderhoud

Schoonmaak­onderhoud is arbeidsintensief en dus kostbaar. Het is dan ook een prettige gedachte dat u bij uitbesteding van schoonmaakonderhoud waar voor uw geld krijgt. De kosten voor schoonmaak behoren vaak tot één van de grotere kostenposten binnen de organisatie. Sociaal Wijkbeheerder komt u hier graag in tegemoet door via detachering schoonmaakexperts aan te bieden, die leveren waar u om vraagt.

Samenstellen pakket van eisen

Naast de praktische beoordeling van de schoonmaakkwaliteit, is Sociaal Wijkbeheerder u ook graag behulpzaam met het schrijven van bestekken, het opzetten van een plan van aanpak, het samenstellen van een pakket van eisen of indien gewenst, het hele aanbestedingstraject van uw schoonmaak.

VSR opgeleide schoonmaak­­experts

Onze VSR opgeleide schoonmaakexperts zijn u graag van dienst. Als onafhankelijke partij maakt Sociaal Wijkbeheerder voor u inzichtelijk of uw huidige schoonmaakbedrijf aan de eisen voldoet en of de afgesproken kwaliteit wordt geleverd. Desgewenst kunnen wij hierna een rapport opstellen en op basis hiervan met een door ons aangeleverd plan van aanpak komen, die tegen dezelfde of vaak lagere kosten meer kwaliteit en klantgerichte service kan bieden.

Wilt u ook de zekerheid van goed gekwalificeerde schoonmaakexperts die doen wat u vraagt? Doe dan gelijk een aanvraag en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Aanvraag schoonmaakexpert