Logo van Sociaal Wijkbeheerder

Huur Incasso­medewerker

Huur incassomedewerker van sociaal Wijkbeheerder

Sociaal Wijkbeheerder biedt corporaties die een huur incassomedewerker zoeken, een ervaren incassomedewerker om openstaande huren te innen, zodat u als corporatie dit op vertrouwde wijze uit handen kunt geven en hier geen zorgen meer over hoeft te maken. U heeft tenslotte wel iets beters te doen.

Openstaande huren innen

Door de slechte economische tijden, geldproblemen en huurtoeslagen die nog weleens fout gaan, wordt het betaalgedrag van uw huurders er niet beter op. De huur incassomedewerkers van Sociaal Wijkbeheerder kennen de problematiek en weten hoe ze op een zo sociaal mogelijke manier de openstaande huur moeten innen.

Huurachterstanden voorkomen

Waar mogelijk zullen onze sociale wijkbeheerders de eerste signalen van ontstane betalingsproblemen doorspelen aan onze huur incassomedewerkers, zodat deze incassomedewerkers hier proactief en adequaat op kunnen reageren. Dit kan betalingsproblemen en achterstanden helpen voorkomen en dat is weer in uw voordeel.

Goed getrainde huur incassomedewerkers

De huur incassomedewerker is goed getraind en beschikt altijd over de juiste kennis en ervaring. Of u nu een huur incassomedewerker zoekt om (meer) huisbezoeken af te leggen of voor een tijdelijke invulling. De huurincasso medewerkers van Sociaal Wijkbeheerder staan voor u klaar om u te helpen.

Wilt u ook voorkomen dat uw huurders betalingsproblemen krijgen of wilt u één van onze huur incassomedewerkers inzetten om openstaande huren te innen? Doe dan gelijk een aanvraag en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Aanvraag huur incassomedewerker