Logo van Sociaal Wijkbeheerder

Huismeester

Huismeester van Sociaal Wijkbeheerder

Sociaal Wijkbeheerder biedt corporaties die een huismeester zoeken, een duizendpoot van een huismeester die van alle markten thuis is en gelijk inzetbaar is. Via detachering kunnen onze huismeesters voor korte, bepaalde of onbepaalde tijd ingezet worden om uw woningcomplexen te beheren en zorg te dragen voor perfect huismeesterschap.

De juiste kennis en ervaring

De huismeesters van Sociaal Wijkbeheerder zijn altijd up-to-date bijgeschoold en volgen regelmatig opleidingen om aan alle veranderingen of gevraagde aanpassingen tijdig te kunnen voldoen. Onze huismeesters met een sterk sociale instelling, hebben de focus op schoon, heel en veilig. Ze staan er voor om overlastsituaties bespreekbaar te maken en op te lossen. Daarnaast activeren ze buurtbewoners om de sociale cohesie te verbeteren.

Huismeesterschap uitbesteden

Naast detachering kunt u ook het huismeesterschap uitbesteden aan Sociaal Wijkbeheerder. Dit heeft het voordeel dat het uitbesteden bijna budget neutraal is.

Of u nou op zoek bent naar een huismeester voor ziektevervanging, tijdens de vakantieperiode of voor langere tijd, de huismeester van Sociaal Wijkbeheerder is de beste keus.

Heeft u per direct of op korte termijn een huismeester nodig? Doe dan gelijk een aanvraag en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Aanvraag huismeester