Logo van Sociaal Wijkbeheerder

Detachering

hdr05.jpg

Sociaal Wijkbeheerder biedt corporaties die een huismeester, wijkbeheerder of huur incassomedewerker nodig hebben, via detachering de meeste geschikte kandidaat. Op deze manier krijgt de corporatie de extra ondersteuning die nodig is om alle diensten te kunnen uitvoeren.

De juiste talenten via Sociaal Wijkbeheerder

Huismeesters

Bent u op zoek naar een huismeester die uw complex beheert en snel inzetbaar is via detachering? Sociaal Wijkbeheerder heeft goed opgeleide huismeesters die altijd up en running zijn en die morgen al bij u op de stoep kunnen staan om uw panden te beheren en te bewaken.

Wijkbeheerders

Een goede wijkbeheerder is onmisbaar als u als corporatie diverse woningcomplexen heeft waar u graag een gemotiveerde en ervaren wijkbeheerder op wil zetten. Sociaal Wijkbeheerder kan u deze via detachering aanbieden.

Huur incassomedewerkers

Wilt u als corporatie er zelf niet meer achteraan om achterstallige huur te innen? Sociaal Wijkbeheerder heeft goed getrainde huur incassomedewerker die dit op detacheringsbasis voor u kunnen doen en u heeft er geen omkijken meer naar.

Schoonmaakexpert

De schoonmaakexperts van Sociaal Wijkbeheerder weten wat schoonmaken is. Zeker voor de woningcomplexen onder uw beheer. Neem de proef op de som en maak gebruik van een schoonmaakexpert van ons.

Altijd een passende oplossing voor u

Sociaal Wijkbeheerder hecht veel waarde aan klant- en servicegerichtheid en denkt graag met u mee naar de meest geschikte oplossing. Wilt u graag met één van onze adviseurs in gesprek om de mogelijkheden van detachering te bespreken? Neem dan gelijk contact met ons op.

Aanvraag detachering